Kutak

Poštovani mladenci i klijenti, preporučujemo da dobro i detaljno pogledate celokupnu ponudu na našem sajtu i sve njegove linkove i podlinkove, jer su na kvalitet ove web prezentacije uticali zahtevi,
iskustva i kontakti sa ogromnim brojem bračnih parova i klijenata.
Svako novo iskustvo sa Vama uticaće na pozitivne izmene na našem sajtu.
DOBRODOŠLI U NAŠ KUTAK ZA MLADENCE!

Grupa Radijacija se uspešno dokazuje i na polju svadbenih svečanosti, širinom repertoara, dobrom svirkom i energijom, o čemu svedoče pozitivne reakcije na više stotina zadovoljnih bračnih parova i njihove dalje preporuke!

Uspešno se reklamiramo na vodećim Internet portalima posvećenim tematici svadbenih svečanosti i venčanja nekoliko prethodnih godina na obostrano zadovoljstvo naše i vlasnika portala. Detaljne ponude i prezentacije, komentare i forume o kvalitetu grupe Radijacija, možete naći na linkovima na kojima držimo vodeće pozicije!

ZLATNIH 15 PRAVILA ZA MLADENCE!

*klik na pravilo!

PROČITAJTE I OVO!

Zašto baš Radijacija?

Zato što pored skupocene opreme, imamo iza sebe ogromno iskustvo i pozitivnu energiju koje je nemoguće kupiti bez dugog staža i više stotina zadovoljnih mladenaca i zato što pored kvaliteta svirke izuzetno vodimo računa oko organizacije i menadžmenta Vašeg venčanja!

Koliko članova broji Radijacija?

6-oro muzičara, tri vokala (lead) i 1 prateći (back), bas gitara, gitara, klavijature, bubnjevi.

Da li je to ista ona Radijacija koja je "žarila i palila" u SKC-u i Beogradu?

Da, naravno, to je jedna jedina originalna Radijacija i jako smo ponosni na taj period a posebno uvek koristimo priliku da se kad god je to moguće, zahvalimo svima koji su proveli sa nama deo svoje mladosti i poneli sa sobom nezaboravne uspomene iz tog perioda.

Radijacija bend kutak za mladence 1
Radijacija bend kutak za mladence 2
Scroll to Top